Skip to main content

Dak in kleur

Weer voor jaren onder de pannen

Uw bestaande dakpannen geheel gerenoveerd in een kleur naar keuze Een goed pannendak is belangrijk voor de bescherming van uw huis en de bewoners met hun spullen. Ook bepaalt een fraai dak het aanzien van uw huis en verhoogt de waarde. In de loop der jaren worden uw dakpannen aangetast door mossen, vervuiling en micro-organismen. Daardoor kunnen de dakpannen poreus worden en er lelijk uit gaan zien. U kunt natuurlijk het dak voorzien van geheel nieuwe dakpannen. Maar dat is vrij kostbaar. Wij bieden u met Techniroc Aqua Duo een bijzonder goed alternatief. In stappen wordt uw dak door vaklui behandeld.

Stap 1:

De dakpannen worden grondig gereinigd. Schimmels, mossen en algen worden verwijderd met een borstel of hogedrukreiniger.

Stap 2:

Het product TechniCide wordt onder druk op de dakpannen gespoten. Dit heeft een zuiverende werking, is schimmelwerend en algendodend. Ook bacterin krijgen geen kans meer. Door de dieptewerking heeft het middel een preventieve werking van meerdere jaren.

Stap 3:

Nu wordt Techniroc Aqua Duo aangebracht in een van de 14 kleuren naar uw keuze. Dit product trekt diep in de dakpannen, versterkt en verhardt de structuur. De dakpannen zullen daardoor minder snel slijten en afbrokkelen. Techniroc Aqua Duo bevat een schimmeldodend middel dat de ontwikkeling van schimmels en algen voorkomt. Zeer belangrijk is natuurlijk de waterdichtheid. De waterafstotende werking vermindert de kans op lekkages en vorstschade.

Kleuren

Techniroc Aqua Duo is leverbaar in 14 kleuren, van beige tot lichtbruin, van roodbruin tot donkerbruin, blauw, bronsgroen, van lichtgrijs tot donkergrijs en zwart. Voor een goede indicatie van de kleuren kunt u onze kleurenkaart aanvragen.

Geschikt voor uw dakpannen en golfplaten

Techniroc Aqua Duo is geschikt voor alle ondergronden, zoals betonnen pannen, terracotta pannen, leisteen en fibro-cement. Techniroc Aqua Duo is tevens geschikt voor de behandeling van golfplatendaken. Asbesthoudende golfplaten hoeven niet meer te worden verwijderd. De asbestvezels zijn na de behandeling ingekapseld en betekenen dan geen gevaar meer voor de volksgezondheid en het leefmilieu.

Lage kosten en lange levensduur

Wat kost nu zo'n dakrenovatie? Over het algemeen kunt u er van uitgaan dat u minder dan de helft tot ongeveer een kwart van de kosten van een geheel nieuw pannendak kwijt bent. Onze ervaring leert dat uw dak er onder gemiddelde omstandigheden weer ruim twintig jaar tegen kan.

Bent u genteresseerd?

Laat er geen gras over groeien en neem meteen contact (zie gegevens bovenin) met ons op. Onze adviseur komt de situatie ter plekke beoordelen, zal u advies geven en een nauwkeurige begroting maken.